Het kloppende hart Wijchen

Vanuit het sfeervolle Wijchen nodigen we je uit om onze showroom te ontdekken. Hier vind je geen standaard kerstpakketten, maar een wereld vol mogelijkheden om het perfecte pakket samen te stellen. Onze producten en de kwaliteit ervan zijn tastbaar, want bij ons draait alles om persoonlijk contact en beleving.  

specialist in kerstpakketten

Unieke kerstpakketten

Bij Kerstpakketten.com draait alles om uniek. Met ons toegewijde team en extra krachten in oktober zorgen we ervoor dat jouw kerstpakketten tijdens de feestdagen zorgen voor verrassende en blije gezichten. Wij als specialist in kerstpakketten weten als geen ander dat het niet alleen een geschenk is, maar een bron van vreugde en waardering voor bedrijven én particulieren.

Onze misie en visie

Onze missie? De traditionele kerstpakkettenbranche opschudden en een nieuwe dimensie geven. We willen jou verrassen met kerstpakketten die anders zijn, die opvallen. Onze aanpak is gastvrij, warm en uitnodigend. Het kerstinkoopproces transformeren we in een gezellige ervaring, compleet met drankjes en hapjes. Niet alleen onderscheiden wij ons als specialist in kerstpakketten, maar ook in onze jeugdige en energieke sfeer. Bij Kerstpakketten.com beloven we altijd anders te verrassen, zoals onze slogan luidt. Wij willen bekend staan om onze unieke, opvallende kerstpakketten en inspireren met onze jeugdige cultuur.

Onze visie? Kerstpakketten omvormen tot een onvergetelijke ervaring voor al onze klanten. Met 27 jaar ervaring zijn we goed op weg om deze visie werkelijkheid te maken.

Bij Kerstpakketten.com maken we van elk geschenk een verrassende, unieke én blijvende herinnering.

specialist in kerstpakketten

Kom langs in onze showroom

Het gele assortiment even rustig bekijken? Kom gezellig langs bij ons in de showroom